O nama

Dobrodošli!

Megy Apartmani se nalaze u samom centru Zlatibora, kod Crkve. Naši apartmani su okruženi borovom šumom koja Vam ogućava izuzetan mir, tišinu i udobnost. Apartmani se nalaze u zgradi Zlatiborska Zora oko koje nema saobraćaja. Megy Apartmani su podjednako pogodni za odmor ljubitelja prirode, ali i za one koji žele da budu u blizini centra, sa svim zabavno- turističkim sadržajima. Da biste upoznali i uživali u prelepom Zlatiboru, potreban Vam je i dobar smeštaj.
Mi Vam nudimo sve što vam je potrebno za savršen odmor:
- 5 apartmana
a) apartman za 4-6 osoba ( dnevna soba + spavaća soba + kupatilo + kuhinja),
b) apartman za 4-6 osoba ( dnevna soba + 2 spavaće sobe + kupatilo + kuhinja),
c) 3 apartmana za 3-5 osoba ( dnevna soba + spavaća + kupatilo + kuhinja)
Svi apartmani imaju:
- kuhinju i terasu,
- kablovsku i LCD TV,
- bežični (WiFi) internet.
*Za automobile je obezbeđen parking, a dobrodošli su i gosti sa kućnim ljubimcima.

Zlatibor

Zlatibor je jedna od naših najlepših planina koja prosto opija mirisom borova i svojim zelenilom. Na Zlatiboru uvek možete pronaći pravo mesto stvoreno baš za Vas, a kada god da se tamo pojavite, leti, zimi ili u proleće, nećete pogrešiti. Zlatibor je planina izuzetne lepote. Prostrani proplanci, bujni pašnjaci,planinski potoci i prijatna klima, ubrajaju ovu planinu među najposećenijim u Srbiji. Na Zlatiboru svake godine gostuje veliki broj stranaca pre svega Rusa koji kod nas dolaze zbog cistog vazduha, neverovtne klime i zbog najzdravije i najčistije vode. Neke od turistički atrakcija su: Vodopad Gostilje, Stopića Pećina, Skijaški Centar Tornik, Šarganska Osmica, Mokra Gora i Drvengrad, Manastir Uvac, Sirogojno - etno selo...
Naša preporuka je da ukoliko ste spremni i voljni za avanturu napadnite Tornik, najviši vrh planine. Ovde vas čeka 20 do 30 kilometara šetnje u zavisnosti koju rutu izaberete, možete asfaltom, a možete i zlatiborskim livadama i šumama, kako vam već više odgovora. Usput ćete videti prelepo Ribničko jezero, koje u kombinaciji sa borovima daje magičan prizor. Takodje preporučujemo da svratite i do krčme-konaka i častite se jednom komplet lepinjom. Valjaće vam, da povratite snagu. :)